bezoekonzewebsite

B&B, minicamping en groepsaccommodatie Blauwestadhoeve in Midwolda

Wilt u bijzonder overnachten in een B&B of groepsaccommodatie in Groningen? Blauwestadhoeve, een prachtige en eeuwenoude hoeve, heeft jarenlang dienst gedaan als woonhuis en is nu omgetoverd tot een multifunctioneel bed&breakfast, een minicamping, een vergaderlocatie en een uitgebreide groepsaccommodatie. Het bijna 3 hectare grote erf is onder andere ingericht met mooie tuinen en een prachtige oprijlaan. Blauwstadhoeve is de perfecte locatie als je op zoek bent naar rust, ruimte en veelzijdigheid!

Blauwestadhoeve in Midwolda biedt ongekende mogelijkheden

De mogelijkheden bij Blauwestadhoeve zijn bijna onbeperkt! Zo kunt u bij ons uiteraard heerlijk overnachten in en van onze 7 mooi ingerichte slaapkamers. Wij hebben hierbij aan iedereen gedacht. Op de begane grond vindt u namelijk twee invalide vriendelijke kamers. Op de eerste verdieping bevinden zich de een-, twee- en driepersoons kamers. Ook de familiekamer voor vier personen is gelegen op deze verdieping.

De minicamping ligt pal naast de boomgaard. U bevindt zich dus echt midden in de prachtige natuur van Groningen! De camping heeft 15 sta plaatsen waar u zowel met uw tent, camper als caravan terecht kunt. Daarvan beschikken 12 plaatsen over een eigen stroomaansluiting.

Leuk familieweekend, teamuitje of evenement in Groningen

Naast overnachten is het op Blauwstadehoeve ook mogelijk om een leuk familieweekend, teamuitje of een evenement in Groningen te plannen. Ook maakt Blauwstadhoeve graag een op maat gemaakt arrangement voor u.

De ideale vergaderlocatie in Midwolda

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie? Kom dan vergaderen op de Blauwestadhoeve! Hier vergadert u in ontspannen sfeer terwijl u geïnspireerd wordt door de groene omgeving. U heeft de keuze uit verschillende vergaderarrangementen, die er allemaal voor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. 

Faciliteiten

Faciliteiten en activiteiten

In het Bed & Breakfast beschikken de familiekamers over een eigen badkamer met daarin een douche en een wastafel. De overige kamers kunnen gebruik maken van de vernieuwde gedeelde badkamers. Alle kamers zijn voorzien van wifi en een koelkastje.

Als u verblijft in 't Graanhuys, waar de groepsaccommodatie zich bevindt, kunt u gebruik maken van een moderne keuken en een gezellige lounge. Ook zijn er ruime sanitaire voorzieningen aanwezig. Denk hierbij aan in totaal 6 douchecabines, 6 toiletten en 8 wastafels. Daarnaast zijn er ook nog twee kleedkamers aanwezig waar per ruimte ook nog eens 8 douches zijn.

De minicamping beschikt over inpandige sanitaire voorzieningen en een douche met thermostaat kraan. Gasten die met hun camper op Blauwstadhoeve verblijven kunnen gebruik maken van het all inclusive pakket. Dit bestaat onder andere uit gratis stroom, warm water en een krant.

Ook wat betreft leuke activiteiten bent u bij Blauwstadhoeve helemaal aan het goede adres. Zowel indoor, outdoor, sportieve als groepsactiviteiten zijn mogelijk. Enkele voorbeelden zijn de Highland Games, Speedminton of een mooie tocht met een rondvaartboot. Daarnaast is de natuur in de omgeving ook prachtig. Een wandeling of fietstocht is dus ook zeker een aanrader!

Drie redenen om te kiezen voor Blauwstadhoeve:

  • Winnaar verkiezing leukste groepsaccommodatie van Friesland, Groningen, Drenthe 2015
  • "Have a nice day"ongeacht het weer dankzij onze indoor-beach hallen
  • Arrangementen en groepsevent specialist van het Noorden met of zonder overnachting

bezoekwebsite

krul footer