bezoekonzewebsite

Camping In 't Oldambt in Beerta

Bij Camping In 't Oldambt in Beerta kunt u ontspannen kamperen in een landelijke en rustige omgeving. De minicamping in Groningen ligt beschut achter de Oldambster boerderij, waardoor u geen hinder zult ondervinden van verkeer of anderszins.

Het enige dat u nog hoort is het rustgevende geruis van de bomen en de fluitende vogels. Door de begroeiing ervaart u tijdens uw vakantie op de minicamping in Beerta privacy en ultieme rust op onze ruime kampeerplaatsen.

Minicamping in Groningen met uitstekende faciliteiten 

De minicamping in Groningen beschikt over vele uitstekende faciliteiten. De kampeerplaatsen beschikken allemaal over een eigen elektra-aansluiting. En wilt u tijdens uw vakantie in Groningen even uw e-mail checken of een vakantiefoto delen via internet, dan kunt u gebruik maken van ons wifinetwerk. Het sanitairgebouw beschikt niet alleen over modern sanitair, maar ook de mogelijkheid om uw was te doen in onze wasmachine en wasdroger.

Paardrijden op Camping In 't Oldambt in Groningen

Op Camping In 't Oldambt in Groningen heeft u de mogelijkheid om paard te rijden of pony's en paarden te borstelen en te verzorgen. En daar mag u of uw kinderen ons uiteraard mee helpen. Zelfs een lesje paardrijden behoort allemaal tot de vele mogelijkheden.

En mogen we u een tip geven? Bestel eens verse broodjes voor uw ontbijt. Wat is er lekkerder dan wakker worden en ontbijten met verse warme broodjes en een kopje koffie of thee. Wij zullen er alles aan doen om uw verblijf in het mooie Groningen tot een aangenaam verblijf te maken.

Vakantie met uw paard

Op vakantie met uw paard

Camping In 't Oldambt is een zeer diervriendelijke camping. Het is zelfs mogelijk om te komen kamperen met uw eigen paard of pony. De paarden kunnen overnachten in de wei of in één van onze paardenboxen. Overdag kunt u mooie tochten maken door de natuur en samen met uw paard de prachtige omgeving ontdekken.

Bent u op vakantie met uw huifkar, ook dan bent u van hare welkom! Terwijl de paarden overnachten in de wei, kunt u overnachten in uw eigen huifkar en gebruik maken van alle uitstekende faciliteiten op de camping.

Drie redenen om te kiezen voor Camping In 't Oldambt:

  • Geweldige camping middenin de natuur
  • Beschutte kampeerplaatsen met veel privacy
  • Kind- en diervriendelijk: uw paard kan mee op vakantie

bezoekwebsite

krul footer