bezoekonzewebsite

Eropuit in Groningen? Maak een rondvaart met Pieter Dekker Rondvaarten 

Bent u op zoek naar een leuk dagje uit in Groningen en wilt u daarbij de bijzondere omgeving ontdekken? Maak dan een rondvaarttocht met een van de boten van Pieter Dekker Rondvaarten. Geniet van een mooie tocht per boot of met de bus en bewonder al het natuurschoon van de Groningse streek. Door de hartelijke en gastvrije verzorging zal het u tijdens het dagje uit aan niets ontbreken.

Rondvaren in Blauwestad en het Wedderbergen 

Pieter Dekkker Rondvaarten biedt rondvaaarten vanaf Blauwestad en Wedderbergen aan. Tijdens beide tochten ziet u een prachtige maar ook zeer diverse omgeving van Groningen. De echte natuurliefhebber zou daarom eigenlijk allebei de tochten moet doen!

U heeft de keuze uit een dagtocht, een middagtocht en een avondtocht waar u compleet in de watten wordt gelegd. Zo is er altijd iemand aan boord die u meer over de plaatselijke flora en fauna kan vertellen. Daarnaast wordt u voorzien van kopjes koffie met cake en u kunt genieten van een geheel verzorgde lunch met onder andere soep en een assortiment aan belegde broodjes. Ook gaat u tijdens de dagtochten even aan land om een mooie rondrit met een klassieke bus te maken.

Bustour in een klassieke bus door Groningen

Tussen het varen door gaat u aan land om een mooie bustour te maken door Groningen. Onze klassieke bussen zijn tussen de 25 en 30 jaar en hebben dienst gedaan als lijnbussen. Een aantal bussen zijn voorzien van  stoffen stoelen en vloerbedekking. Drie van onze bussen zijn nog in originele staat. Hiermee zijn we de enige in Nederland die 6 van deze unieke gelijke bussen hebben. 

Naast de bovengenoemde tochten is er ook een zondagmiddag tocht. Deze duurt iets langer dan een uur en vaart ook beide routes. Wilt u zeker zijn van een mooi plaatsje? Reserveer dan van tevoren!

Faciliteiten

Faciliteiten en activiteiten

De mooie rondvaarboten zijn er niet alleen om u de prachtige omgeving te laten zijn. Ze zijn namelijk ook nog inzetbaar als trouwlocatie of partyboot! Het is de perfecte manier om tijdens een feestje indruk te maken op uw vrienden, familie of collega's.

Ook als bedrijfsuitje, teamactiviteit of familietrip is een tocht met een van de rondvaartboten een echte aanrader! In overleg kunnen wij u met een van onze bussen ophalen en weer thuis brengen.

Daarnaast is er met de waterliner bussen veel mogelijk. Zo kunt u de bus huren en met een groot gezelschap een zelfbedachte tocht maken. In de omgeving zijn vele leuke musea, dorpjes en steden te vinden die het brengen van een bezoekje zeker waard zijn.

Drie redenen om te kiezen voor Pieter Dekker Rondvaarten:

  • Leer Blauwestad en Wedderveer vanaf het water kennen
  • Zeer leuke dagtrip voor u en uw familie, vrienden of collega's
  • Keuze uit meerdere mooie rondvaarttochten en busritten

bezoekwebsite

krul footer