bezoekonzewebsite

Tuingoed Foltz in Meeden, Groningen

Bij Tuingoed Foltz in Meeden vindt u prachtige tuinen, brocante beelden en unieke collectie van bijzondere planten. U zou denken dat het niet mogelijk is om al dit moois op één plek te vinden maar dat is bij Tuingoed Foltz zeker het geval. Het is een geweldige locatie in voor de echte plantenliefhebber.

Als u zich daar nu nog niet onder schaart, is de kans groot dat u na een bezoek aan Tuingoed Foltz in het Groningse Meeden wel tot die categorie behoort. Deze kwekerij biedt u genoeg bijzonderheden om er een hele dag op uit te zijn.

Tuingoed Foltz in Groningen biedt een breed aanbod planten en kruiden

Tuingoed Foltz in Groningen biedt een breed aanbod aan vaste planten en kruiden. Het is de ultieme locatie voor plantenliefhebbers uit zowel het binnen- als het buitenland. Van begin juni tot eind september zijn de tuinen het mooist.

Maar het blijft op deze unieke kwekerij niet alleen bij het assortiment aan planten, bloemen en bomen. U vindt hier namelijk ook een rijke collectie aan oude ornamenten, heiligbeelden, kristallampen en giet- en smeedijzeren hekwerken. Daarnaast is er ook een tuinwinkel in Groningen waar men potterie, zaden, ambachtelijk tuingereedschap en kastanje houten hekwerken verkoopt.

Eropuit in Groningen

Wilt u eropuit in Groningen? Door de ruime opzet van de kwekerij, de bijhorende brocanterie en tuinwinkel kunt u uren rondlopen en inspiratie opdoen op Tuingoed Foltz. Ook is het ook mogelijk om van de eigenaren zelf een rondleiding te krijgen. Zij vertellen u met veel liefde over alle bloemen, bomen en planten die er groeien.

Tuingoed Foltz is ook erg leuk te combineren met andere bijzondere tuinen in de buurt. Tijdens de Groningse Tuin- en Kunst Tiendaagse kunt u gebruik maken van het High Five Arrangement. Hierbij start u bij Tuingoed Foltz en gaat u door middel van een vooropgezette route langs nog vier andere kwekerijen en tuinen. In juli en augustus wordt dit arrangement ook op vrijdag en zaterdag aangeboden. Kortom, voor een gezellig dagje uit in Groningen gaat u naar Tuingoed Foltz in Meeden! 

Drie redenen om te kiezen voor Tuingoed Foltz:

  • Een breed assortiment aan bijzondere planten
  • Geweldige brocanterie met bijzondere heiligbeelden, kristallen lampen en oude ornamenten
  • Een leuk dagje uit voor de echte plantenliefhebber

bezoekwebsite

Contact

krul footer